Οι Υπηρεσίες μας

Η Lefkas-Realty προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών realty, πάντα με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας και με πάνω απ' όλα την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.

Λευκάδας-Realty

προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας και με πάνω από όλα την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.
Συμβουλευτική

Γνωρίζοντας πολύ καλά την τοπική αγορά και την ελληνική νομοθεσία, σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών με έμφαση στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση επενδυτικών έργων.

Πώληση ακινήτου

Τέλος, εάν κάποια μέρα επιθυμείτε να πουλήσετε το ακίνητό σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξομαλύνουμε τη διαδικασία και να διαπραγματευτούμε σταθερά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Εύρεση του ακινήτου σας

Προσφέρουμε βοήθεια και συμβουλές σχετικά με την τοποθεσία και το μέγεθος των ακινήτων στη Λευκάδα. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα βρείτε το ακίνητο με το οποίο θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι.

Η Γενική Διαδικασία

 

Κατασκευή

Προχωρώντας στο σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου των ονείρων σας, έχουμε στην ομάδα μας τους πιο εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές στο νησί, παρέχοντάς σας έτσι ένα πλήρες σχέδιο δράσης για να κρατήσετε το κλειδί στα χέρια σας.

 

Συντήρηση / Ενοικίαση

Για να μην μείνει ποτέ το ακίνητό σας χωρίς επίβλεψη αν χρειαστεί ταξιδεύετε στο εξωτερικό, σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα συντήρησης από τα χέρια των αφοσιωμένων και αξιόπιστων επαγγελματιών τεχνικών μας. Εάν σας ενδιαφέρει η εποχική ενοικίαση, σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από την ομάδα των πιστοποιημένων τουριστικών φορέων που παρέχουν άριστη διαχείριση ακινήτων και προσεκτικό χειρισμό.

 

Βοηθώντας σε
νομική διαδικασία

Παρακολουθώντας σας προσεκτικά σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγοράς του επιλεγμένου ακινήτου σας, σας βοηθάμε προσωπικά και σας παρουσιάζουμε την ομάδα αξιόπιστων ντόπιων επαγγελματιών σε κάθε συγκεκριμένο τομέα: δικηγόρους, συμβολαιογράφους και ασφαλιστικές εταιρείες.
Ντόνα Γκίλμορ
προγραμματιστής
Ήταν ειλικρινής χαρά να συνεργαστώ με τον κ. Πολίτη. Είναι η τρίτη φορά που εμπλακούμε μαζί του σε συναλλαγή. Έχει πολύ ελκυστικό τρόπο, πολύ ευχάριστη συμπεριφορά, επιδεικνύει πληθώρα γνώσεων για την περιοχή και ασκεί σημαντικές δεξιότητες στις διαπραγματεύσεις καθώς και στην ολοκλήρωση των απαραίτητων συμφωνιών.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά σήμερα.

Έπεσε ελεύθερος να επικοινωνήσει μαζί μας. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση 24/7.
elGreek

Συγκρίνετε καταχωρίσεις