Σχετικά με εμάς

Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας

Σχετικά με εμάς

Ένας μεγάλος αριθμός περιοχών στη Λευκάδα είναι εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς.

Είναι όνειρό μας να απολαμβάνουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι τα ψυχαγωγικά οφέλη που προσφέρει το νησί μας. Από το 2010 εργαζόμαστε για να κάνουμε πολλά αξιόλογες τοποθεσίες στο νησί στη διάθεση των πελατών μας, παρέχοντας τη μεγαλύτερη επιλογή ακινήτων σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Λευκάδας.

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τις υπέροχες παραλίες της Δυτικής Ακτής, τους γραφικούς κόλπους του Νότου ή τη ζεστή ζωή του χωριού της Ανατολικής Ακτής - η Λευκάδα είναι ένα νησί θησαυρών!

Εργαζόμαστε με την υψηλότερη δέσμευση και ακεραιότητα, υποστηρίζοντάς σας σε όλα τα βήματα από την εύρεση της γης των ονείρων σας μέχρι να κρατήσετε το κλειδί του τέλειου σπιτιού σας στα χέρια σας. Είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις συνδέσεις μας με τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες σε κάθε συγκεκριμένο τομέα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η υψηλότερη πρόθεσή μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίησή σας.

Καλώς ήρθατε στη Λευκάδα!

 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Πολίτης

Η ομάδα μας

Το Lefkas Realty καθοδηγεί αγοραστές και πωλητές για πάνω από μια δεκαετία. Έχουμε εκτεταμένη γνώση του ελληνικού δικαίου και των οικονομικών καθώς και της τοπικής μας αγοράς. Κατά συνέπεια, παρέχουμε πλήρη μεσιτική υπηρεσία και πλήρη καθοδήγηση σε όλες τις λεπτομέρειες κατά την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού όλων των νομικών θεμάτων.

Τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας, ειδικοί στον κάθε τομέα τους, περιλαμβάνουν δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ασφαλιστικές εταιρείες και ένα ευρύ δίκτυο μεσιτών ακινήτων, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, πολιτικούς μηχανικούς, τοπικούς κατασκευαστές και τεχνικούς.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανησυχίες σας προκειμένου να υποστηρίξουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες ΣΑΣ.

elGreek

Συγκρίνετε καταχωρίσεις