Σχετικά με εμάς

Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας

Σχετικά με εμάς

Ένας μεγάλος αριθμός περιοχών στη Λευκάδα έχουν εκπληκτική φυσική ομορφιά.

Είναι το όνειρο ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αποφύγουν τα ψυχαγωγικά μας που προσφέρουν το νησί μας. Από το 2010 εργαζόμαστε για να κάνουμε πολλά αξιόλογα μέρη στα νησιά διαθέσιμα στους πελάτες μας, παρέχοντας τη μεγαλύτερη επιλογή σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Λευκάδας.

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τις υπέροχες παραλίες της Δυτικής Ακτής, τους γραφικούς κόλπους του Νότου ή τον άνετο οικισμό της Ανατολικής Ακτής – η Λευκάδα είναι ένα νησί θησαυρού!

Εργαζόμαστε με την υψηλότερη δέσμευση και ακεραιότητα που σας υποστηρίζει σε όλα τα βήματα από την εύρεση της γης των ονείρων σας έως το κράτημα του κλειδιού του τέλειου σπιτιού σας. Είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις συνδέσεις μας με τους υψηλότερους καταρτισμένους επαγγελματίες σε κάθε συγκεκριμένο τομέα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η υψηλότερη πρόθεσή μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίησή σας.

Καλώς ήλθατε στη Λευκάδα!

 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Πολίτης

Η ομάδα μας

Η Lefkas Realty καθοδηγεί αγοραστές και πωλητές για πάνω από μια δεκαετία. έχουμε εκτενή γνώση της ελληνικής νομοθεσίας και χρηματοδότησης καθώς και της τοπικής μας αγοράς. Κατά συνέπεια, παρέχουμε πλήρη υπηρεσία μεσιτείας και πλήρη καθοδήγηση σε όλες τις λεπτομέρειες κατά την αγορά ενός ακίνητου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού όλων των νομικών ζητημάτων.

Τα ειδικά μέλη της ομάδας μας, ειδικοί σε κάθε τομέα τους, περιλαμβάνουν δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ασφαλιστικές εταιρείες και ένα ευρύ δίκτυο μεσιτών ακινήτων, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, πολιτικούς μηχανικούς, τοπικούς κατασκευαστές και τεχνικούς.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανησυχίες σας για να υποστηρίξουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

elGreek

Συγκρίνετε καταχωρίσεις