κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ζουμ
φόρτωση...
Δεν βρήκαμε κανένα αποτέλεσμα
Θέα Οδικός Χάρτης Δορυφόρος Υβρίδιο Εδαφος Η τοποθεσία μου ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ Προηγ Επόμενο
Προχωρημένη Αναζήτηση
Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας

279 NIKIANA PROJECT

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο αγαπημένο χωριό Νικιάνα με ατελείωτη, πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα βουνά στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα βρείτε αυτό το έργο για δύο βίλες σύγχρονου στιλ με ιδιωτικές πισίνες. Η γη είναι εύκολα προσβάσιμη και η φυσική κλίση σας εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα από όλα τα σημεία της γης. 

Καταπληκτικό έργο από τα δημιουργικά χέρια ενός από τους καλύτερους αρχιτέκτονες στο νησί της Λευκάδας.

121 AMOUSO PROJECT

Στη γαλήνια περιοχή γύρω από την όμορφη παραλία Αμούσο, θα βρείτε αυτό το έργο για δύο βίλες μοντέρνου στιλ με μαγευτική θέα στον κόλπο και στο ακρωτήριο Λευκάτας. Ο προσανατολισμός είναι δυτικός και τα ηλιοβασιλέματα είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσουν! Το οικόπεδο είναι 4.100 τμ και κάθε βίλα έχει 160 τμ καθιστικό και ιδιωτική πισίνα. 

Η ζητούμενη τιμή για κάθε βίλα είναι 450.000 €

ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Σε μια αποκλειστική παραθαλάσσια τοποθεσία ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία του Περιγιαλιού βρίσκετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, 7.000 τμ και έργο για κατασκευή ξενοδοχείου 4.500 τμ. 

Η τοποθεσία είναι από τις καλύτερες του νησιού της Λευκάδας, βρίσκεται εντός σχεδίου πόλης στο Νυδρί, ακριβώς απέναντι από το διάσημο νησί του Σκορπιού, το οποίο τώρα ευνοείται από ένα τεράστιο ρωσικό επενδυτικό έργο. Ασύγκριτο με οποιοδήποτε άλλο ακίνητο στο νησί. 

Ζητούμενη τιμή για 7.000 τμ παραθαλάσσια ιδιοκτησία : 4.000.000 €

ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ 1

Σε ένα μυθικό τοπίο πάνω από τον πανέμορφο κόλπο του Βλυχού, βρίσκετε αυτό το έργο τριών βιλών με απολύτως εκπληκτική θέα στους λόφους και τον κόλπο. Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήπια πλαγιά με θέα τον γραφικό ναυτικό παράδεισο Βλυχό και στη γη φυτρώνουν ώριμα ελαιόδεντρα. Η φυσική κλίση σας εξασφαλίζει εκπληκτική θέα από όλα τα μέρη της γης.  

Το έργο αποτελείται από τρεις βίλες σε δύο επίπεδα, η καθεμία με μεγάλες βεράντες και ιδιωτική πισίνα. Οι βίλες έχουν επιφάνεια 81 τμ, 106,5 τμ και 150 τμ αντίστοιχα.

Η ζητούμενη τιμή για τις οριστικές βίλες είναι 370.000 € έως 600.000 € ανάλογα με το μέγεθος της βίλας.

ΕΡΓΟ DESIMI 1

Στην αγαπημένη περιοχή Δεσίμι, μόλις 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία, βρίσκετε αυτό το καταπληκτικό έργο .

Το οικόπεδο με ώριμες ελιές και πλούσιο πράσινο έχει καλή πρόσβαση, έχει εμβαδόν 4.190 τμ και απολύτως εκπληκτική θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου Δεσίμι. Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη σε ένα αδιατάρακτο φυσικό περιβάλλον και μέσα σε μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Βλυχό θα βρείτε τοπικά καταστήματα με καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης.

Ένα ονειρικό έργο σε μια πολύ ελκυστική περιοχή.

Ζητούμενη τιμή για το ολοκληρωμένο έργο 1.100.000 €

elGreek

Συγκρίνετε καταχωρίσεις