Υπηρεσίες

Το Lefkas-Realty προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών realty, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας και με πάνω απ' όλα την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.
Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας

Συμβουλευτική

Γνωρίζοντας πολύ καλά την τοπική αγορά και την ελληνική νομοθεσία, σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών με έμφαση στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση επενδυτικών έργων.

Εύρεση του ακινήτου σας

Προσφέρουμε βοήθεια και συμβουλές για την περιοχή. Όχι μόνο η τοποθεσία και το μέγεθος των ακινήτων ποικίλλει, αλλά και στη Λευκάδα τα τοπία και η ατμόσφαιρά τους διαφέρουν πολύ και θέλουμε να φροντίσουμε να βρείτε το ακίνητο με το οποίο θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι.

Συνδρομή στη νομική διαδικασία

Παρακολουθώντας σας προσεκτικά σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγοράς του επιλεγμένου ακινήτου σας, σας βοηθάμε προσωπικά και σας παρουσιάζουμε την ομάδα αξιόπιστων ντόπιων επαγγελματιών σε κάθε συγκεκριμένο τομέα: δικηγόρους, συμβολαιογράφους και ασφαλιστικές εταιρείες.

Κατασκευή

Προχωρώντας στο σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου των ονείρων σας, έχουμε στην ομάδα μας τους πιο εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές στο νησί, παρέχοντάς σας έτσι ένα πλήρες σχέδιο δράσης για να κρατήσετε το κλειδί στα χέρια σας.

Συντήρηση/Ενοικίαση

Για να μην μείνει ποτέ το ακίνητό σας χωρίς επίβλεψη αν χρειαστεί ταξιδεύετε στο εξωτερικό, σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα συντήρησης από τα χέρια των αφοσιωμένων και αξιόπιστων επαγγελματιών τεχνικών μας. Εάν σας ενδιαφέρει η εποχική ενοικίαση, σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από την ομάδα των πιστοποιημένων τουριστικών φορέων που παρέχουν άριστη διαχείριση ακινήτων και προσεκτικό χειρισμό.

Πώληση ακινήτου

Τέλος, εάν κάποια μέρα επιθυμείτε να πουλήσετε το ακίνητό σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξομαλύνουμε τη διαδικασία και να διαπραγματευτούμε σταθερά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

elGreek

Συγκρίνετε καταχωρίσεις